ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ – ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ;

Είμαστε χαρούμενοι που τα κομμωτήρια και τα κουρεία θα είναι σε θέση να επαναλειτουργήσουν στην Ελλάδα, εφόσον πληρούν ορισμένους αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Ωστόσο, η επαρκής εφαρμογή αυτών των μέτρων και κανονισμών είναι σίγουρα μία αρκετά μεγάλη πρόκληση, ιδιαίτερα για τις μικρότερες επιχειρήσεις του κλάδου. Εκτός από ειδικές μάσκες και ποδιές/στολές μίας χρήσεως, συστήνονται επιπλέον μέτρα, όπως διαχωριστικά και προστατευτικά τοιχία στην περιοχή του ταμείου ή και στον υπόλοιπο χώρο, ως προστατευτικά διαχωριστικά ανάμεσα στους πελάτες. Η εφαρμογή αυτών των μέτρων ελαχιστοποιεί την μετάδοση του ιού μέσω των σταγονιδίων και ταυτόχρονα αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας στους πελάτες.
Έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, γεννάται το ερώτημα πώς θα μπορέσουν οι επιχειρήσεις να διαχειριστούν και να εφαρμόσουν αυτούς τους κανόνες, κατά την τρέχουσα οικονομική κρίση;
Στην Πολύχρωμο, δημιουργήσαμε μια σειρά προϊόντων #WeCare, χρησιμοποιώντας υλικά οικολογικά και ανακυκλώσιμα. Προς το παρόν, κάποιες σημαντικές εφαρμογές αφορούν σταθμούς απολύμανσης, προστατευτικά διαχωριστικά και πίνακες ανακοινώσεων.
Στις φωτογραφίες βλέπετε κάποια παραδείγματα των ανωτέρω εφαρμογών και πώς μπορούν να βοηθήσουν τον κλάδο της κομμωτικής στη συμμόρφωση ως προς τους κανόνες υγιεινής. Την ίδια στιγμή σας δίνεται η δυνατότητα να διαφημίσετε προϊόντα και brands.

#WECARE